Kara(li)batić Slovenca Kavtičnika?

TIJEKOM priprema za jučerašnju utakmicu četvrtfinala Lige prvaka, Nikolu Karabatića i Igora Vorija izrešetali su mnogobrojnim pitanjima o privatnom životu. Nikolu je zapelo ono o slobodnom vremenu i kako ga provodi, a on je odgovorio: "Najviše ga provodim s prijateljima. Imam puno dobrih prijatelja u klubu, a od njih mi je posebno drag Slovenac Vid Kavtičnik". Slovenski rukometni reprezentativac i desno krilo njemačkog Kiela, inače je Karabatićev jako dobar prijatelj čemu u prilog idu brojne zajedničke fotografije na Karabatićevoj službenoj stranici.

Goli i nabildani

No, sve bi bilo u najboljem redu da to nisu fotografije na kojima se jedan drugome trljaju o nogu ili grle u bazenu na ružičastom luftiću. Upravo te fotografije potakle su pitanja ima li među njima nešto više od samog prijateljstva. Osim toga, na službenoj stranici u fotogaleriji sve vrvi mahom golim i nabildanim muškarcima, dok djevojaka ima u minimalnom broju, ako i ima uopće.

Također, Karabatić je sklon objavljivanju narcisoidnih fotografija na kojima je gol, u manekenskoj pozi, dajući do znanja da je potpuno izbrijanog tijela ili kako se razvlači po ružičastom luftiću. Bilo bi jasno da se brije od glave do pete da se, primjerice, bavi plivanjem, ali rukomet je poprilično grub sport i dečki koji se njime bave djeluju grubo, iako se zna da su "srčeka u duši".

Slobodno vrijeme za provod s dečkima

Tijekom jučerašnje utakmice između Zagreba i Kiela koja je završila neriješenim rezultatom 28:28, Nikola Karabatić zadobio je ozljedu i izokrenuo inače bolno koljeno. Iz toga razloga upitno je hoće li igrati u uzvratnoj utakmici, a sumnja se da se radi o ozlijedi meniskusa. No, odmor će mu svakako dobro doći, a slobodno vrijeme će, naravno, moći iskoristiti za druženje sa svojim muškim prijateljima.

L.V.
Foto: nikolakarabatic.com

Pročitajte više