Kate Hudson ne smeta gledati roditelje u scenama seksa

KATE HUDSON uopće ne misli kako je gledanje scena u kojima se njezini roditelji seksaju nešto neugodno. Glumica koju su odgojili također glumci, majka Goldie Hawn i očuh Kurt Russell, ima otvorena stajališta o seksu, kaže, tako da joj takve scene uopće ne smetaju.

"Uopće mi to nije neugodno. Uvijek sam smatrala kako je moja mama slatka, čak i u takvim scenama. Sigurno, nisam u njima baš uživala, ali mi nikada nisu niti smetale. Možda moja braća drugačije na to gledaju, no meni je to u redu", kaže slatkica Kate.

"Uvijek smo o seksu razgovarali iz neke normalne perspektive. Kada odrasteš uz roditelje iz šoubiznisa, koji su glasni i zabavni, jednostavno postaneš opušten što se tih tema tiče", objašnjava glumica. No, kaže da se osjeća drugačije kada je u pitanju njezin 5-godišnji sin Ryder. Misli da će sigurno biti čudno kada će on gledati scene seksa koje je ona snimila.

"Vodim ga sa sobom na setove, ali naravno, ne i kada snimamo takve scene. Što bi mu rekla, `Sada će mama leći gola na krevet i dobiti po guzi`, ne znam ni sama, sigurno će biti čudno kad će gledati te scene. Ali i ja sam gledala, kad sam imala 13 godina, gledala sam kako mi tata umire u filmu", kaže Hudson. 

Pročitajte više