Kate Hudson očajnički želi dijete!

GLUMICA Kate Hudson očajnički želi zatrudnjeti sa svojim dečkom Alexom Rodriguezom.  Zvijezda filma "Bride wars", koja s igračem New York Yankeesa hoda od svibnja ove godine već ima petogodišnjeg sina Rydera iz braka s rockerom Chrisom Robinsonom.

Alex pak ima dvije kćerke, četverogodišnju Natashu i šesnaest mjeseci staru Ellu iz braka s bivšom suprugom Cyntiom s kojom se rastao prošle godine.

"Kate je upravo napunila tridesetu i spremna je za drugo dijete. Želi da Ryder ima brata, pa je predložila Alexu da bi trebali imati dijete i odlučila preuzeti svu financijsku odgovornost, rekao je blizak izvor.

Međutim Alex nije baš oduševljen sa željom svoje nove ljubavi. To nije prvi put da im se mišljenja razlikuju. Naime prošli mjesec Kate je naljutila Alexa kad je svojoj prijateljici dopustila da provoza njegov auto prilikom čega ga je neoprezna vozačica zagrebala.
 
Da podsjetimo, glasine o njihovoj vezi počele su kružiti nakon što je Kate primijećena kako redovito prati njegove utakmice. Slavni par je svoju vezu potvrdio nježnim poljupcem na stadionu njujorških Yankeesa baš na dan kada je na stadionu organiziran obiteljski izlet igrača pa je velik broj ljudi svjedočio novopečenoj vezi.

Pročitajte više