Kate Moss izbjegava britansku policiju

BRITANSKA policija željela bi privesti slavnu manekenku na informativni razgovor oko njenog drogiranja kako bi se dokopala dilera koji ju je snabdijevao kokainom, no ona im je nedostupna.

Kate je nakon otkrivanja afere s drogom žurno otputovala u Ameriku na liječenje od ovisnosti i navodno nema namjeru uskoro se vratiti kući u London.

Trenutno je s novim ljubavnikom u otmjenom skijalištu Aspen, a nakon toga namjerava s trogodišnjom kćeri živjeti u Los Angelesu,a već je pozvala i kćerkinu dadilju da im se pridruži.

Engleski inspektor Tarique Gaffur izjavio je novinarima da od Amerikanaca neće tražiti njeno izručenje, ali da bi za nju bilo bolje da se vrati i "razjasni stvari".

Poznato je da je Kate dnevno trošila 200 funti na kokain i policija svakako želi otkriti njenog dilera koji je navodno za poveliki honorar  priču o njenom drogiranju prodao tabloidima.

Manekenki prijeti i optužba za snabdijevanje drogom jer na jednoj video snimci dijeli kokain njenom bivšem dečku Peteu i njegovim prijateljima.

Pročitajte više