Kate Moss postala najpoznatija taksistica na svijetu

TRENDSETTERICA za koju se već duže vrijeme piše da je izgubila utjecaj na modu možda je pronašla novo sredstvo kojim će se vratiti među djevojke koje postavljaju nove modne trendove - kupila je taksi i već postala "najtraženija taksistica u Londonu". Naravno, čast da joj se pridruže u vožnji imaju samo njezini najbliži prijatelji, poput Frana Cutlera i drugih članova ekipe koje je odvela a gdje drugdje nego - u pub.

Kate Moss odavno je poznata kao ljubiteljica starinskih automobila, a novim taksijem kojeg je kupila prije nekoliko dana već plijeni pažnju po londonskim ulicama. Danas nije imala sreće - dovezla se među paparazze koji su je snimili kako nekoliko prijatelja vozi iz jednog puba u drugi, u kojem su odlučili nastaviti svoje noćno tulumarenje.

Kako piše Daily Mail, londonski taksisti razumiju njezinu ljubav prema taksijima, ističući kako su mnoge poznate osobe tokom posljednjih godina kupovale satre crne automobile jer pružaju sigurnost od nepoželjnih pogleda: "U taksiju zapravo imate puno više privatnosti nego u limuzini!".

M.A.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više