Kate Moss se prepila i uništila obiteljsko novogodišnje slavlje

KATE MOSS se, po dobrom starom običaju ovih dana pretulumarila. Objavila je da je danas trebala otputovati s dečkom Jamieom Hinceom i kćeri Lilom Grace na Tajland, ali umjesto bajkovitog putovanja ostaje doma i Novo leto slavi u tmurnom Londonu. Kate se, naime, sinoć toliko napila i najela da se jutros nije mogla ustati iz kreveta da bi na vrijeme stigla na avion pa joj je tajlandski aranžman od 20 tisuća dolara propao, ali, kaže, nije ju pretjerano briga.

"Nažalost, tijekom blagdana pretjerala je u alkoholu i purici. Koban je bio šampanjac koji je na dan puta pila od ranog jutra pa joj je popodne bilo mučno. Kako nije bila u stanju ni za što, Jamie joj je zabranio da uđe u zrakoplov i morali su odustati od puta", novinarima je ispričao Katein obiteljski prijatelj.

"Kate svake godine provede novogodišnje praznike izvan Londona. Tako je ovaj prijelaz iz stare u novu godinu odlučila provesti na Tajlandu, a put je uplatila prije četiri mjeseca", ispričao je. Također, ispričao je kako,  obzirom da su put otkazali u zadnji tren, nisu uspjeli dobiti povrat novca za aranžman, a Kate je priču komentirala u svojem stilu: "Da, ovo mi jedna od najskupljih Novih godina, definitivno".

Pročitajte više