Kate Moss u novom Pirellijevom kalendaru

U NOVOM Pirellijevom kalendaru, poznatom po umjetničkim erotskim fotografijama svjetskih top modela, dogodine će se između ostalih naći i Kate Moss. Manekenka kojoj je ove jeseni javno otkriveno konzumiranje kokaina tako će na novom kalendaru uveseljavati tisuće poklonika erotskih fotki.

Kate, osim što se pojavljuje u kalendaru, pojavljuje se i na omotu istoga, a činjenica da su agencije Chanel, Burberry i H&M raskinule poslovne ugovore s Britankom, nije bitno utjecala na izdavače kalendara.

"Ono što ona radi u svom privatnom životu, nas se ne tiče." - kratko je zaključio Julie Naylor iz Pirellija.

Uz Kate, ljubitelji lijepih žena mogu vidjeti manekenke Giselle Bundchen, Nataliu Vodianovu, Karen Elson, a tu je i lijepa Jennifer Lopez koja na fotografijama snimljenim u Cap dAntibesu u Francuskoj izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Pirellijev kalendar s ljepoticama izdaje se od davne 1964. godine. Tiska se u ograničenom izdanju od oko 45.000 komada i nije ga moguće kupiti na slobodnom tržištu. Kalendar se dijeli uglavnom među poslovnjacima kao korporativni poklon, a među fotografima je poznat pod nazivom "The Cal".

Izdavači navode kako se kalendar tiska za one koji vole ljepotu, slijede modu, te uživaju u lijepim fotografijama.

Pročitajte više