Kate Winslet mamila uzdahe u uskoj haljini Victorije Beckham, Bar Refaeli izbacila dekolte

KATE WINSLET je jučer mamila uzdahe u atraktivnoj, dugoj haljini na 68. izdanju Mostre. Britanska glumica je pozirala na crvenom tepihu venecijanskog festivala uoči premijere svog filma "Carnage" te se usput pozdravljala s fanovima i dijelila autograme. Strani su mediji njezinu haljinu proglasili vrlo hrabrim potezom, a pažnju je privlačila dugačkim patentnim zatvarače sa stražnje strane.

Oskarovka Kate je pozirala zajedno s kolegama iz filma, glumcima Johnom C. Reillyjem i Christophom Waltzom. Novi film u kojem glumi glavnu ulogu režirao je 78-godišnji Roman Polanski, kojem je to prvi uradak nakon što je prošle godine pušten na slobodu iz kućnog pritvora u Švicarskoj. Kate je komentirala suradnju s Polanskim: "Kada te Roman Polanski pozove da mu se pridružiš u nekom projektu, sigurno nećeš odbiti. Osjećala sam se vrlo sretnom što me uključio", rekla je glumica.

Na premijeri njezinog novog filma bila je i Bar Refaeli. Zgodna manekenka je u crnom kombinezonu naglasila svoj bujni dekolte po kojem je poznata. Usprkos tome što se odlučila za odjevnu kombinaciju s hlačama, lijepa Bar je izgledala prekrasno i vrlo ženstveno. Na premijeri su bili brojni poznati talijanski glumci, glumice i ostali umjetnici. 

Pročitajte više