Kate Winslet shrvana zbog razvoda otišla u Meksiko

KATE WINSLET otišla je u Meksiko sa svoje dvoje djece nakon što je u medijima izašla vijest o njezinu razvodu. Oskarovka i redatelj Sam Mendes jučer su objavili da se rastaju nakon skoro sedam godina braka. On navodno boravi u New Yorku, dok je Winslet s njihovim sinom Joeom i svojom kćeri iz prvog braka, Miom, otišla u Meksiko.

"Raskid je rezultat njihova međusobnog dogovora"

Nakon što su zajedno snimili film "Revolutionary Road" o paru koji prekida, loša sreća s ekrana prešla je u njihove živote te su se odlučili rastati. "Raskid je rezultat njihovog međusobnog dogovora. Odlučili su se i dalje zajedno brinuti za djecu", otkrili su medijima zajednički prijatelji para. Prijateljica lijepe Kate izjavila je da je odluka o razvodu definitivna.

Kriva je dosada

Mendes je svojim prijateljima rekao da se dosađivao radeći na jednoj predstavi te je sumornu atmosferu donosio doma, a cijela situacija je vodila razgovoru između para, a nakon njega su se odlučili na razvod. Ovo dvoje oskarovaca smatrano je jednim od zlatnih parova filmske industrije. Kate je u posljednje vrijeme prestala s projektima kako bi se više posvetila obitelji.

"Kate je potpuno slomljena. Mislila je da je njihov brak zauvijek"

U javnosti su posljednji put zajedno viđeni ovo ljeto, a poslije toga Kate je na društvenim događanjima bila sama. "Kate je potpuno slomljena. Mislila je da je njihov brak zauvijek, a sad ima dvoje djece s dva različita oca, a nijedno ne živi sa svojim ocem", izjavila je njezina prijateljica.

Čudno snimanje filma

Tijekom snimanja fatalnog filma, koji je režirao njezin suprug, a partner joj je bio Leonardo DiCaprio, Kate je isticala da joj je cijela situacija čudna. Sam je tada izjavio da se na neki način može poistovjetiti s filmom. Kate i Sam vjenčali su se 2003., a vjenčanju je prisustvovala njezina kćerkica iz prvog braka te tri prijatelja. Još prošle godine isticala je da je u bračnom životu presretna.

Pročitajte više