Katie i Tom odgađaju vjenčanje

IAKO se njihova veza razvija munjevitom brzinom, čini se da holivudski par Katie Holmes i Tom Cruise ipak odgađaju za ovu zimu planirano vjenčanje.

Holmes i Cruise doduše nisu odredili datum vjenčanja, no prema napisima američkih medija, Cruise je u intervjuu televiziji ABC, koji će uskoro biti emitiran, rekao da njih dvoje odgađaju vjenčanje.

Razlog je taj što par želi pričekati da Katie najprije rodi njihovo dijete, nakon čega bi se trebalo održati vjenčanje. Cruise je rekao da predviđa kako bi se svadbena ceremonija mogla održati sljedećeg ljeta ili u ranu jesen iduće godine.

Glumac je ABC-u otkrio da je kupio sonogram uređaj pomoću kojeg svakodnevno prati razvoj djeteta u Katienoj utrobi. Nakon porođaja planira uređaj donirati jednom od američkih rodilišta.

Cruiseova veza s Katie javno je obznanjena potkraj travnja ove godine, nakon čega je u lipnju glumac svoju 16 godina mlađu djevojku zaprosio u Parizu na Eiffelovom tornju.

Početkom listopada objavljeno je da je Katie trudna, nakon čega se počelo govoriti o vjenčanju koje će holivudski golupčići ipak morati pričekati.

Pročitajte više