Katie Price želi dijete s Alexom Reidom

BRITANSKA starleta Katie Price, poznatija kao Jordan, otkrila je da pokušava ostati trudna s novopečenim suprugom Alexom Reidom. U svom prvom televizijskom intervjuu nakon prošlotjednog vjenčanja u Las Vegasu, Jordan je izjavila da njezin dragi i ona pokušavaju dobiti dijete.

Dodala je i to da je odlučila svoj novi brak čuvati od očiju javnosti te da neće forsirati ništa, kao što je to radila s bivšim suprugom Peterom Andreom. "Alex i ja zaista želimo dobiti dijete. Pokušavamo, radimo na tome, sad nam preostaje jedino imati strpljenja i nadati se da će se to dogoditi", rekla je Katie.

"Presretna sam s Alexom u braku. S novom godinom sam započela ponovno te imam novog voljenog muškarca uza se", rekla je prsata starleta. Objasnila je da se u Vegasu udala jer zbog premalo vremena koje je prošlo od njezina razvoda s Andreom do braka s Reidom nije to mogla napraviti nigdje drugdje. "Unatoč tome što smo to napravili u Las Vegasu, nije bilo neukusno. Zapravo, fotografije su predivne", rekla je Katie.

Pročitajte više