Katie rekla Tomu da joj se "skine s guzice"

Toma Cruisea mediji već duže vrijeme karakteriziraju kao posesivnog i beskrajno ljubomornog supruga koji svoju Katie ne ispušta iz vida, dok je Holmes "pokupila" imidž dobre, tihe i beskarakterne djevojke koja šutke sluša svog muškarca. Prošlog je tjedna Katie napravila potez koji bi javnosti trebao ukazati na činjenicu da i ona ima karakter, a i svoje granice.

Katie je, naime, posjetila srednju školu na Beverly Hillsu u kojoj Connor, Tomov posvojeni sin, igra košarku, no tamo nije očekivala svog supruga. Kad su se sreli, Tom joj je rekao: "Netko je zaboravio prijaviti plan kretanja, ha?", što je razljutilo mladu glumicu. "Tom, skini mi se s guzice!", rekla mu je i s kćerkom Suri krenula prema izlazu. Tu je scenu vidjelo desetak gledatelja utakmice, a neki su čak spontano zapljeskali Katie, jer se konačno ohrabrila i "spustila" mužu.

Je li nakon toga dobila "jezikovu juhu", nije poznato, ali je svojom revolucionarnom rečenicom dokazala da ipak ima istine u brojnim novinskim napisima koji Toma Cruisea svrstavaju u ljubomorne i posesivne muškarce, opsjednute kretanjem svojih supruga. Katie se očito emancipira polako, ali sigurno.

D.K.

Pročitajte više