Katolička Kama Sutra: Ženama treba više od puke stimulacije klitorisa!

NA INTERNETU je osvanula "Katolička Kama Sutra" - riječ je o vodiču koji parove čije su se plahte počele hladiti savjetuje kako da povrate strasti i dožive orgazam, naravno u svrhu produžavanja vrste, ali i ostvarivanja zajedničkog užitka. Poljski svećenik Ksawery Knotz na svojoj internet stranici "The act of Marrige" svakodnevno savjetuje parove kako unijeti strasti u svakodnevnicu - s krajnjim ciljem doživljavanja orgazma, što svećenik uspoređuje s odlaskom u raj.

"Za muškarce je bitno da su jaki, tvrdi i odlučni, ukoliko žele ući u partnericu i zadovoljiti je, za što je potrebna posebna vještina. Najbitnije od svega je da partnerica bude sretna i zadovoljna", Otac Knotz savjetuje parovima, a posebice muškarcima. "Muškarcu je lako doživjeti orgazam, dok ženi treba puno više od puke stimulacije klitorisa", stoji na stranici.

Seks je puno više od puke penetracije u misionarskoj pozi!

Ideja stranice je da sramežljivim parovima pruži sve informacije vezane za seks koje ih je neugodno pitati svećenika, ali poljski svećenik i dalje napominje kako je jako bitno da sve ostane u skladu s Katoličkom crkvom. Otac se nada da i ljudi koji nisu dio Katoličkog stada jednom kada uvide kako Crkva "nije tako rigorozna" kao što zamišljaju mogli bi promijeniti mišljenje i početi pohoditi Božji hram.

Stranica je zamišljena kako bi pomogla supružnicima da shvate kako je seks puno više od puke penetracije u misionarskom položaju, te da probaju osjetiti duhovnu stranu seksa - mistiku trenutka kada partneri, oboje zaluđeni orgazmom, "izgube orijentaciju i smisao za realnost" i dosegnu blaženo stanje u kojem su jako bliski spoznaji života i - Bogu!

V.V.

Pročitajte više