Kći (16) Sofije Coppole je hit na TikToku: "U kazni sam, uzela sam tatinu karticu..."

Screenshot: TikTok

16-GODIŠNJA kći Sofije Coppole pojavila se na TikToku u velikom stilu. Djevojka imena Romy Croquet Mars snimala se dok pokušava skuhati pastu à la vodka, no jelo je tu bilo u drugom planu. Razlog zbog kojeg se odlučila na kuhanje je puno zanimljiviji.

"Radite sa mnom pastu à la vodka jer sam u kazni. U kazni sam jer sam pokušala unajmiti helikopter od New Yorka do Marylanda s tatinom kreditnom karticom jer sam htjela večerati s prijateljem iz kampa", ispričala je opušteno 16-godišnjakinja u videu koji je snimala u kuhinji.

Pa nastavila.

 

"Ne znam razliku između luka i češnjaka", priznala je zatim dok je pokušavala narezati luk. "Najveće pravilo mojih roditelja je da ne smijem imati nikakve javne račune na društvenim mrežama. Evo zašto. Ne žele da budem 'nepo-baby' (op.a. djeca poznatih roditelja koja tu činjenicu iskorištavaju sebi u korist). Ali TikTok me neće učiniti slavnom, tako da nije ni važno", nastavila je tinejdžerica u videu koji je postao apsolutni hit.

U tih 50 spektakularnih sekundi, Romy je pokazala i dečka svoje dadilje te se dalje bacila na pokušaj kuhanja. No čini se da je snimka ipak razljutila njene roditelje pa je TikTok profil ubrzo ugašen. Međutim, snimka se i dalje širi društvenim mrežama, a ljudi su oduševljeni.

"Ovo je najbolje što se dogodilo na TikToku", "Zbog ovakvih situacija živim", šalili su se korisnici TikToka.

Pročitajte više