Kći Angeline Jolie i Brada Pitta napušta majčinu vilu. Želi živjeti s ocem

Foto: Profimedia/EPA

Kći Angeline Jolie i Brada Pitta Shiloh planira se iseliti iz vile svoje slavne majke vrijedne 25 milijuna dolara u Los Angelesu. Tinejdžerica (17) se navodno seli kako bi živjela s ocem, piše The Sun.

Očekuje se da će se preseliti kad u svibnju napuni 18 godina. "Shiloh nije nesretna kod Angeline, ali uskoro puni 18 godina i želi promjenu", podijelio je insajder s tabloidom. Osim toga, obožava Brada i oduvijek je bila tatina djevojčica, dodaje.

Pitt je, tvrdi izvor, bio presretan kad je čuo tu vijest. Koliko je poznato, majka ju za sada nije pokušala spriječiti. Za razliku od Shiloh, usvojena djeca bivšeg para, 22-godišnji Maddox, 20-godišnji Pax Thien i 19-godišnja Zahara, nakon što su postali punoljetni, odbacili su Brada.

Druga kći se odrekla Bradovog prezimena

Zahara se čak odrekla očevog prezimena, a Pax je nazvao svog oca "šupkom svjetske klase zbog kojeg njegovih četvero najmlađe djece drhti od straha" u objavi na Instagramu za Dan očeva 2020. "Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao", napisao je tada.

Inače, Shiloh je Bradova i Angelinina biološka kći, kao i 15-godišnji blizanci Vivienne i Knox. Navodno je Jolie podnijela zahtjev za razvod radi glumčevog sukoba s Maddoxom u privatnom avionu, koji je tada htio obraniti majku.

"Kad je jedno od djece verbalno obranilo Jolie, Pitt je nasrnuo na vlastito dijete, a Jolie ga je zgrabila s leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Jolie s leđa, Pitt se bacio unatrag na sjedala aviona, ozlijedivši Joliena leđa", navodi se u dokumentima predanima sudu.

Pročitajte više