Kći bivšeg bubnjara Indexa i Bijelog dugmeta: "Zbog oca sam se pokušala ubiti"

Foto: Facebook

U SRPSKIM medijima nedavno je odjeknula vijest da se Maja Avdibegović, kći bivšeg bubnjara Indexa i Bijelog dugmeta Milića Vukašinovića, pokušala ubiti, a u ispovijesti za Kurir ona je za svoje probleme optužila oca.

35-godišnja nasljednica bivšeg bubnjara Bijelog dugmeta i frontmena Vatrenog poljupca godinama je šutjela o lošem odnosu s ocem, a sad je prvi put priznala da je čak dva puta na sebe podignula ruku.

"Prvi put sam se pokušala ubiti kad me otac ostavio zbog Planike Rajković. To je bilo godinama prije droge, kad sam bila dijete. Nikada nisam pokušala napraviti samoubojstvo zbog narkomanske krize, kako on tvrdi po medijima. Tako pere svoju savjest. Kao dijete sam ga iznosila iz kafića upišanog i ispovraćanog, a on me je tako pijan bacao na pod. Svašta sam preživjela s njim", kaže Maja.

Drugi put samoubojstvo je pokušala 1. lipnja kad je prerezala vene. Kako pišu srpske novine, tada je pronađena u lokvi krvi, u WC-u u svom stanu. Odmah je prevezena na hitnu, gdje su joj sanirane rane na ručnim zglobovima.

"Mama Vera i ja bile smo gladne danima. Dok sam se sama brinula o njoj nepokretnoj, nisam radila. Milić je stalno kukao da nam ne može pomoći jer nema ni za stanarinu. Zato on nije platio medicinsku sestru da mamu nosa na rukama na kupanje i pere je", kaže Maja.

"Moja mama je godinama konobarila i uzdržavala ga. Kad je pala u postelju, ostavio nas je. Dovela sam joj socijalne radnike i doktore da joj pomognu, njeno je bilo samo da potpiše da ide u dom. Ostala bi joj invalidnina i imala bi prava na njegu, ali ona nije htjela potpisati. Tada sam poludjela, razbila sam staklo, prerezala ruku, došla je policija, hitna, pa su me odveli na psihijatriju. Nikada se ne bih ubila dok su mi djeca živa i zdrava. To je bilo iz protesta zbog majčine situacije, a tata me je krivio što sam je smjestila u dom. Pomračio mi se um, patim od bipolarnog poremećaja, redovno uzimam lijekove", objasnila je.

Dodala je kako njezinog oca ne zanimaju ni unuci te da im za rođendan nije poslao ni čokoladu. Tvrdi da će se prema 68-godišnjem ocu ubuduće ponašati kao da nikad nije ni postajao u njezinom životu.

"Milić Vukašinović je mrtav za mene i moju djecu. Neka počiva u miru. Žao mi je samo njegove supruge Suzane jer je ona predivna žena. I nju će otjerati u grob", zaključila je Maja. Milić na sve skupa nije imao komentar.

Pročitajte više