Kći Davida Hasselhoffa uspješni je plus size model: "Govore mi da nisam dovoljno debela"

Foto: Instagram

HAYLEY HASSELHOFF, kći slavnog oca Davida Hasselhoffa koji je javnosti najpoznatiji kao spasilac Mitch Buchannon iz "Spasilačke službe", sve je uspješniji plus-size model. Osim toga, ova 24-godišnjakinja bacila se u dizajniranje pa će se uskoro na policama dućana naći njena modna linija za punije djevojke, piše Daily Mail.

"Željela sam plus size djevojkama omogućiti da nose kvalitetnu odjeću, skrojenu do savršenstva", otkrila je plavokosa manekenka.

Haley se prisjetila dana kad je bila nesigurna zbog svog izgleda, iako se danas napokon u svom tijelu osjeća ugodno, iako dizajneri i dalje forsiraju trend mršavih manekenki.

"I dalje ima dana kad se osjećam loše, no mislim da je to u redu, nitko nije stalno zadovoljan sobom", priznala je.

Hayley ne vidi problem u izrazu "plus size", iako mnogi tvrde da se njime diskriminira žene koje često to nisu.

"Plus size smatram tek izrazom u modnoj industriji i volim ga. Tu nema ništa negativno", rekla je.

Osim onih koji je napadaju zbog viška kilograma, postoje i oni koji tvrde da ne može biti plus size model - jer je premršava.

"Uvijek će biti onih koji kritiziraju modnu industriju. Smeta ih kad nema plus size modela, a kad ih ima, onda nisu dovoljno plus size", rekla je.

Kao model radi osam godina, a smatra da su danas plus size brendovi važan aspekt modne industrije te da su dizajneri napokon počeli raditi kolekcije za punije žene. Otkrila je i da bi ipak voljela surađivati s ocem na nekom filmskom projektu, iako voli modu. 

Pročitajte više