Kći Kim i Kanyea (10) divi se polugoloj maćehi. Internet je u šoku zbog njenog crteža

Foto: Instagram/Profimedia

KIM KARDASHIAN na udaru je kritika nakon što je njezina 10-godišnja kći North u TikTok videu pokazala crtež Biance Censori, supruge njezinog oca Kanyea Westa. Djevojčica je svoju pomajku nacrtala gotovo golu u čizmama do bedara, a samo sićušni komad tkanine joj pokriva stražnjicu.

Crtež je izvorno objavljen na zajedničkom računu njene 43-godišnje majke i nje, koji se zove @kimandnorth, a videozapis je u međuvremenu izbrisan. Zanimljivo da je Kanye prethodno kritizirao Kim jer je dopustila njihovom najstarijem djetetu da ima TikTok profil.

Crtež je izgleda bio lista stvari na kojima je North zahvalna. "Zahvalna sam na albumu VULTURES 1 jer je ludo dobar", napisala je na vrhu stranice u bilježnici, odnosno dnevniku prikazanom na snimci i istaknula kako je izrazito zahvalna na pjesmi Carnival.

North je zvijezda spota nove Kanyeove pjesme 

"Zahvalna sam i za crne lešinare jer da oni nisu živi, ne bi izašao ovaj nevjerojatan album", dodala je djevojčica. Inače, North se pridružila svom ocu i Ty Dollu $ignu za pjesmu Talking/Once Again na albumu Vultures 1, a također je prikazana u glazbenom spotu za spomenutu pjesmu.

Podsjetimo, izdanja u kojima se Bianca pojavljuje u javnosti i na muževim društvenim mrežama uglavnom su golišava, što iznenađuje brojne Kanyeove obožavatelje jer je bivšoj supruzi Kim Kardashian branio da se odijeva provokativno. 

Njih dvoje vjenčali su se prošlog prosinca nakon što se reper razveo od Kim Kardashian. Par stalno iznenađuje svojim modnim kombinacijama. Ona često ulicama prošeta u prozirnim najlonkama i topovima, a reper je većinom od glave do pete odjeven u crno.  

Pročitajte više