Kći Tomislava Ivčića objavila dirljivu fotku: "Srcu mome tiha patnja..."

Foto: Instagram

NA DANAŠNJI dan 1993. godine u Zagrebu je poginuo Tomislav Ivčić. Njegova kći Izabela Vrtar na Instagramu je jutros objavila očevu fotografiju s dirljivom posvetom.

"Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj", napisala je Izabela uz fotografiju, a njezini prijatelji također su se sjetili pokojnog glazbenika koji je svojim pjesmama dirnuo i njihove živote.

Ivčić je iza sebe, osim kćeri Izabele, ostavio suprugu Slavicu, sina Ivana i još jednu kći Kristinu. Izabela Vrtar ocu posveti objavu na Instagramu redovno i na njegov rođendan. Ove godine fotkala je svoju djecu pokraj murala posvećenog njihovom djedu.

Tijekom glazbene karijere Ivčić se proslavio brojnim uspješnicama, uglavnom inspiriranim dalmatinskim folklorom, ali i obradom poznatih talijanskih kancona. U svojoj je bogatoj pjevačkoj i skladateljskoj karijeri napisao preko 200 pjesama i tekstova te snimio 23 albuma koji su prodani u 2,5 milijuna primjeraka. Među najpoznatijim pjesmama su: Otrov s tvojih usana, Kalelarga, Tata vozi polako, Stop the war in Croatia i Večeras je naša fešta. 

Pročitajte više