Kedžo nakon okršaja s Bogdanićem: "Ljudi, mi smo gotovi"

Screenshot: Nova TV

OSMU emisiju Plesa sa zvijezdama obilježio je okršaj Damira Kedže s članom žirija Dinkom Bogdanićem oko komentara koje žiri daje natjecateljima.

Nakon što je odlučeno da se u show vraćaju Sonja Kovač i Gordan Vogleš, a Kedžo ga s ostalima izbačenim natjecateljima definitivno napušta, glazbenik se oglasio na Instagramu.

"Ljudi. Mi smo gotovi. Hvala Vam svima od srca na vašim porukama i glasovima. Večeras sam se osjećao toliko opušteno i sretno. Hvala Helena Janjušević, što si me vodila za ruku sve ove mjesece. Pamtit ću ti ovo do kraja života. Hvala Plesu sa zvijezdama na pozivu. Ja sam guštao, pogotovo u trenucima kada sam mogao biti svoj do kraja. Ekipa sretno do kraja. Navijamo i dolazimo vas gledati u finale", poručio je.

>>>U Ples sa zvijezdama se vraća Sonja Kovač, Kedžo se posvađao s Bogdanićem<<<

>>>Kedžo na udaru gledatelja zbog svađe s Dinkom: "Umišljeno derište, loš odgoj"<<<

Podsjetimo, nakon što mu je član žirija Dinko Bogdanić rekao da je opušteniji kad pleše na galeriji, nego na podiju, Damir Kedžo odlučio je reći svoje mišljenje o komentarima žirija na račun natjecatelja.

"Meni je jako drago što smo mi ovdje večeras, ali mislim da moram stati u ime svih natjecatelja ovdje. Zbilja je jako lijepo, no postoji nešto što se zove konstruktivna, pozitivna kritika koju mi baš nismo dobivali cijelo vrijeme tako da je jako teško doći ovdje i stajati svaki put kad vam netko onako pa nekad i baš ružne i osobne stvari kaže, ali ja vas poštujem i poštujem vaše mišljenje", rekao je.

Pročitajte više