Kellan Lutz pokazao savršeni torzo: Da to postigne, jeo je 16 jaja dnevno

KELLAN LUTZ je otkrio kako se spremao za ulogu boga Posejdona u filmu "Immortals". Glumac je jeo 16 jaja dnevno te se strogo pridržavao vježbi koje je sam sebi složio te je za ulogu nabacio oko 13 kilograma mišića na svoje seksi tijelo.

"Ne volim baš ići u teretanu. Draže mi je trčati po plaži i tamo raditi sklekove i trbušnjake. Svakog sam jutra jeo 16 jaja i vježbao svakoga dana. Snimali bi jednu scenu za film po cijeli dan, tako da mi je ostajalo puno energije za potrošiti", rekao je zgodni glumac poznat iz vampirske sage "Sumrak".

Kellan je tijekom priprema za ulogu trenirao s kolegama Henryjem Cavillom u Mickeyjem Rourkeom. "Radili smo trbušnjake na raznim mjestima. Bacali smo kamenje, mjerili jedni drugima vrijeme i kladili se tko može napraviti više trbušnjaka, samo da bi zadržali zdravi razum. Nakon 30 minuta se počneš gubiti, tako da smo gurali jedni druge i poticali se da budemo što bolji", kaže Kellan te dodaje kako obožava svoju ulogu boga mora. "To je uloga o kojoj sam sanjao, obožavam svoj lik. Mladi smo, ako već glumimo bogove, red je da smo na vrhuncu zdravlja i forme", rekao je glumac. Da mu se trud isplatio te da je istesao savršeni torzo pokazao je na naslovnici časopisa Men`s Fitness.

Pročitajte više