Kelly Osbourne traži veću kuću za sebe i zaručnika



KELLY OSBOURNE traži novu kuću u kojoj će živjeti sa zaručnikom Lukeom Worrallom. Kćer Ozzyja i Sharon Osbourne, koja se za britanskog modela zaručila u ožujku 2009. godine, odlučila je iseliti iz male kuće koju dijele u Los Angelesu. "Luke i ja imamo malu kućicu u Los Angelesu, koja je meni uvijek bila savršena, ali smo shvatili da nam ipak treba više prostora. Zato sada gledamo kuće i jako smo uzbuđeni. Ja sam poput moje mame, volim imati neki projekt pa tražimo kuće koje treba renovirati. Već sam bacila oko na nešto posebno", napisala je Kelly u svojoj kolumni za časopis Closer.

Dvadesetpetogodišnjakinja je priznala da ne voli biti odvojena od Lukea te da je prijatelji zbog toga smatraju čudnom. "Mi ništa ne radimo odvojeno. Apsolutno sve radimo zajedno pa puno ljudi misli da je to čudno jer smo tako mladi, a stalno smo zajedno. Kada pokušamo stvari raditi odvojeno, počnemo jedan drugome slati poruke na mobitel i na kraju se nađemo", objasnila je Kelly.

Britanski model Luke Worrall rođen je 1989. godine u Londonu, školovao se za električara, a modni agenti su ga otkrili 2007. godine kada se s prijateljima vraćao iz skate parka u Camdenu. Odmah je potpisao ugovor za modnu agenciju Public Image Worldwide. Jednu od prvih revija odradio je za modnu marku Marc Jacobs, a njegova pojava krasila je brojne editorijale magazina Dazed & Confused. Prije dvije godine postao je zaštitno lice modne linije Vivienne Westwood.

Pročitajte više