Kendall Jenner jednom objavom na Instagramu pokrenula zabrinjavajući trend

Foto: Instagram

KENDALL Jenner je pod krinkom emotivne objave o problemu s aknama pokušala privući pažnju publike, a stručnjaci tvrde da je time pokrenula novi zabrinjavajući trend za mlade.

Nazivaju ga "sadfishin", a opisan je kao novi fenomen za koji su osim Jenner krive i druge poznate osobe. Ukratko, preuveličavanjem priča o vlastitim emocionalnim problemima pokušavaju privući simpatije publike i veći broj pratitelja.

Iako u videu nigdje konkretno ne spominje o čemu je riječ, Kendall govori da je sretna što svojom pričom može pomoći velikom broju ljudi. Na kraju se ispostavilo da je sve samo dobar, prikriveni marketinški trik za kampanju brenda Proactiv za njegu kože, koji pomaže u borbi protiv akni.

"Tako sam ponosna na svoju dragu kćer zbog toga što je tako hrabra. Vidjeti te kako dijeliš svoju emotivnu priču samo da bi pozitivno utjecala i pomogla velikom broju ljudi govori o tome kakva si nevjerojatna žena postala", napisala je na Instagramu njena majka Kris Jenner.

Justin Bieber je također poznat po emotivnim objavama, poput one da ga ni novac ni auti više ne ispunjavaju.

"Teško je ustati iz kreveta ujutro kada ste preopterećeni životom", napisao je Justin.

Prema organizaciji Digital Awareness iz Velike Britanije, čiji je cilj educirati mlade o sigurnosti u online svijetu, sve više mladih odlazi na internet pronaći utjehu. Problem nastaje kada ti tinejdžer, koji se bore s pravim mentalnim problemima, puni nade zatraže podršku, a zauzvrat ih se osudi da su samo željni pažnje. 

Pročitajte više