Kendra Wilkinson: Volim seks u autu, izbjegavam ga u spavaćoj sobi

KENDRA WILKINSON nekad je bila jedna od stanarki Playboyeve vile. Ipak, danas se smirila i postala obiteljska žena. Unatoč tome, bivša zečica priznaje da i dalje uživa u seksu, a novosti iz svoje spavaće sobe ne ustručava se podijeliti s drugima. Bivša djevojka Hugha Hefnera otkrila je kako često istražuje različita mjesta za seks.

"Moj suprug i ja nastojimo što manje vremena provoditi u spavaćoj sobi. Tamo mislimo na spavanje umjesto na seks, tako da to radimo i u kuhinji i u jacuzziju radije. Kada smo bili na medenom mjesecu, poseksali smo se na jet skiju. Bilo je odlično, jako zabavno. Volim seks u automobilima i sve takve stvari", izjavila je.

Osim što otkriva kakav seks voli i gdje, Kendra piše knjigu o svom životu, a ovo je vjerojatno odličan način da istu ispromovira. "Mislim da je riječ seks na svakoj stranici. Volim seks, iako je teže sada s djetetom. Kada nađete vremena za sebe, na prvom mjestu vam je san, a tek onda dijete", rekla je Wilkinson. Osim što se raspričala o seksu, pohvalila je i svog sina Hanka, nazvavši ga predivnim dječakom koji jako brine o osjećajima drugih, što je kao majku jako usrećuje.

Pročitajte više