Kenzie: Bio sam seksualna igračka Jodie Marsh

"JODIE me naučila nekoliko stvarčica. Upoznala me s novim užicima i s mnoštvom različitih poza." - riječi su kojima je bivši pjevač britanske rap skupine "Blazin Squad" Kenzie opisao svoju petomjesečnu vezu s britanskom silikonskom ljepoticom Jodie Marsh.

Kenzie je Jodie upoznao s 19 godina u jednom britanskom noćnom klubu, a kako je otkrio u razgovoru za News of the World, Jodie ga je čak dva tjedna držala u neizvjesnosti prije nego što su se "zavukli pod plahtu".

Bivši rapper kaže kako je skoro poludio od sreće kad je Jodie njegovim prijateljima rekla da će ga povesti kući sa sobom. 7 godina starija Jodie "toy boya" je u krevetu naučila mnoštvu poza i seksualnih tajni, a prije prvog "krešenda", na Valentinovo, izluđivala ga je svojim zamamnim atributima i seksualnim igricama.

"Oboje smo voljeli žestok seks, a ona je voljela da joj pri tome jako čupam kosu. Kupio sam joj kožne gaćice i grudnjak zbog kojih je, kada ih je nosila, voljela da ju lagano udaram po guzi." - rekao je pjevač te dodao da su ponekad oboje bili toliko "napaljeni" da nisu ni skidali odjeću sa sebe nego su se odmah "bacili na posao".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.