Kevin Federline je za Britney Spears "bio najveća greška njenog života"

Američki tabloid "Star" javlja da će posrnula pop-princeza svom bivšem suprugu morati isplatiti čak 13 milijuna dolara, daleko više od 1,5 milijuna dolara o kojem je nešto ranije pisao  britanski "Sun".

Federline, pak, nije mogao računati na primjenu odredaba kalifornijskog obiteljskog prava  po kojima razvedeni supružnici dijele imovinu, s obzirom da je zaljubljena Britney Spears pred vjenčanje ipak sačuvala zrnce zdravog razuma i potpisala predbračni ugovor.

Federline će ipak imati razloga da bude zadovoljan financijskim učincima svog braka, s obzirom da mu pripada polovica od 13,5 milijuna dolara koje je bračni par zaradio prodajom svoje luksuzne vile u Malibuu.

Federline je dobio i po 500.000 dolara za svaku godinu provedenu u braku, odnosno dva puta više nego u predbračnom ugovoru. Britney Spears je pristala povećati tu svotu kako bi ubrzala pregovore.

Federline će također za svakog od dvoje sinova primati alimentaciju od 25.000 dolara mjesečno sve dok oni ne navrše 18 godina života. Također se sačuvati sve poklone koje mu je zaljubljena supruga kupovala tijekom njihovog braka.

Par se dogovorio i o zajedničkom skrbništvu nad djecom, koja će četiri dana tjedno biti kod oca, a tri dana kod majke.

Federline se, s druge strane, obvezao da intimne detalje braka nikada neće odati novinarima, niti će o njima napisati knjigu.

Britney Spears se navodno do samog kraja borila sa spoznajom da je njenom braku došao kraj, te je u sudnici prije samog potpisivanja nagodbe Federlinea pitala da li uistinu misli to učiniti.

Kada joj je Federline odgovorio s "da" rekla mu je da "predstavlja najveću grešku u njenom životu", ali mu je zahvalila na "tome što joj je napravio djecu".

D.A.Foto: AFP

Pročitajte više