Kim Cattrall: Ne fali mi veza, sretna sam s mačkom!

KIM CATTRALL misli da nema ništa bolje od dolaska kući svojoj mački. Divlja Samantha iz "Seksa i grada", koja je bez romantičnih obveza od kada je prije nešto manje od godinu dana prekinula s kuharom Alanom Wyseom, potpuno je zadovoljna bez muškarca u svom životu. "Dom mi je u Londonu zato što je tu moja mačka Kobi. Dovela sam je ovdje jer, kad nisi u vezi, nema ništa bolje od povratka kući gdje te tvoja maca uvijek iščekuje", kaže 53-godišnja glumica.

Kim je završila snimanje nastavka filmskog hita "Seks i grad", koje joj je, kaže, bilo poput boravka u ljetnom kampu, a trenutno glumi u londonskoj predstavi "Privat Lives". Glumica uživa u životu bez obiteljskih obaveza i kaže kako nikad nije požalila što nema djece. "Ovako mi je sasvim dobro, stvarno. Prilično sam dobra teta, a imam i puno prijatelja koji imaju djecu. A na kraju dana uživam u miru i tišini, imam vremena za opuštanje".

Nakon što je brak isprobala čak tri puta, sada je sretna sama sa sobom. Ipak, priznaje kako je samcima možda ponekad teško, no isto je i u vezi. "I jedno i drugo ima prednosti i nedostataka. Meni trenutno najviše odgovara biti sama", kaže Cattrall.

Pročitajte više