Kim Cattrall zavidi "naivnoj" Miley Cyrus: "Znate, ima tek 16, mlada je"

ZVIJEZDA serije i filma "Seks i grad", Kim Cattrall priznala je da zavidi mlađahnoj kolegici s filmskog seta, Miley Cyrus, jer je u drugom nastavku zasjenila nju i ostatak glumačke postave. Naime, Miley i Kim, koja je u seriji utjelovila nezasitnu Samanthu, u filmu se pojavljuju na premijeri filma Samanthinog dečka Smita Jarroda, i to u istoj haljini. Baš kao i u filmu, gdje će Kim ostati bez riječi i osramotiti se, tako je i u stvarnosti priznala da je bila zavidna gledajući je kako stoji na crvenom tepihu i pozira.

"Imala je i onaj tvrdi američki naglasak, pomalo naivan... Ali znate, ima tek 16, mlada je"

"Bila je jako slatka, ali pojavila se doslovno na dva sata dok smo mi snimale 19 sati bez prestanka. Kako ne bi zavidjela 16-godišnjakinji koja je samouvjerena i sređena došla na set i izazvala pobunu", priznala je Kim koja dodaje da joj nije nimalo žao što se nije u njezinim godinama bavila glumom.

"Bila je jednostavna, simpatična, imala je i onaj tvrdi američki naglasak, pomalo naivan... Ali znate, ima tek 16, mlada je. Nikada ne bi htjela biti na njezinom mjestu i mlada se baviti tako stresnim poslom", zaključila je zavidna 53-godišnjakinja.

Pročitajte više