Kim Kardashian o antisemitskim ispadima Kanyea Westa: "Stojim uz Židove"

Foto: EPA

"STOJIM uz židovsku zajednicu", objavila je Kim Kardashian na Twitteru i time konačno prekinula šutnju o antisemitskom skandalu svog bivšeg supruga Kanyea Westa.

Ona je osudila svaki oblik govora mržnje i poručila da takvo ponašanje smjesta mora prestati. 

"Govor mržnje nikada nije prihvatljiv niti može biti opravdan. Stojim uz židovsku zajednicu i pozivam da se užasno nasilje i govor mržnje prema njima smjesta prekine", napisala je milijarderka, očito se osvrćući na Kanyeov sada već izbrisani skandalozni tweet u kojem je rekao da će krenuti u ''defcon3 protiv Židova".

Khloe se oglasila prva

Njezina sestra Khloe također se dan ranije oglasila o ovome i ponovno je podijelila izjavu Jessice Seinfeld koja glasi: "Podržavam svoje židovske prijatelje i židovski narod."

Khloe je tako postala prva članica svoje slavne obitelji koja se oglasila o skandalu koji se vrti oko Kanyea i koji je privukao pažnju mnogih slavnih osoba.

Kim i Kanye na kćerinoj utakmici, ali ne zajedno

Nedavno je Kim viđena kako dolazi na košarkašku utakmicu svoje devetogodišnje kćeri North u LA-u, a na utakmicu je došao i njezin bivši suprug.

Kanye, koji je nedavno izjavio da su on i Kim razvedeni samo na papiru, stigao je na utakmicu odvojeno od obitelji, a prolaznici su opisali da je izgledao smrknuto.

Nedavno je ponovno stvorio napet odnos s Kim objavljujući njihove privatne probleme oko skrbništva nad djecom. 

Kim se navodno distancirala od repera i, prema pisanju američkih medija, "ne odgovara na Kanyeove pozive".

West i Kardashian imaju četvero djece: North (9), Sainta (6), Chicago (4) i Psalma (3). Kanye je ranije izjavio da njegova bivša žena "80 posto vremena sama odgaja djecu".

Pročitajte više