Kim Kardashian otkrila spol svog četvrtog djeteta

Foto: Instagram

KIM KARDASHIAN potvrdila je da očekuje četvrto dijete s reperom Kanyeom Westom, a i ovo će im kao i prethodno roditi surogat majka.

Tijekom gostovanja u emisiji ''Watch What Happens Live with Andy Cohen'' otkrila je i da će njihovo četvrto dijete biti dječak te da će stići uskoro.

S njom su u emisiji bile sestre Kourtney i Khloe, koje je iznenadilo njeno javno priznanje.

"Pa već je izašlo u medijima. Napila sam se na božićnom tulumu i rekla nekim ljudima. Ne sjećam se kojima, jer se nikad ne opijam", rekla je.

Ona i Kanye već imaju petogodišnju kćer North, trogodišnjeg sina Sainta i jednogodišnju kćer Chicago koju im je rodila surogat majka. Kako je objavljeno, ovog puta imaju drugu surogat majku. Mediji pišu da je Kim veoma uključena u trudnoću surogat majke i voli sve kontrolirati. Osim toga, ona i Kanye pobrinuli su se da surogat majka ima sve što joj treba, a Kim s njom posjećuje liječnike.

Starleta ne smije sama nositi svoje dijete nakon što joj je poslije rođenja sina Sainta dijagnosticirana placenta accreta, odnosno posteljica koja je abnormalno srasla sa stijenkom maternice.

Pročitajte više