Koliko celebova vidite? Selfie s Oscara je hit, posebno zbog tipova u pozadini

Foto: Instagram

CHARLIZE THERON objavila je selfie s Oscara koji je u samo nekoliko sati skupio pola milijuna lajkova zbog mnoštva holivudskih zvijezda koje se nalaze na njemu.

"Dobro društvo", napisala je glumica uz selfie s kolegama poput Toma Hanksa, Salme Hayek, Regine King, Ramija Maleka... U pozadini su obožavatelji uočili još neke zvijezde poput Keanua Reevesa, Quentina Tarantina i Raya Romana te je selfie postao apsolutni hit.

"Vidim Keanua u pozadini", "Gledajte Tarantinov izraz lica", "Ja sam Keanu u pozadini", "Ona dvojica u pozadini su sve", "Kako dobar selfie, ovo mi ide na desktop za inspiraciju", pisali su oduševljeni fanovi.

Charlize je ovim selfiejem pokušala ponoviti onaj iz 2014. godine koji je na Oscarima snimila Ellen DeGeneres. Ona je na jednom mjestu okupila Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Bradleyja Coopera, Angelinu Jolie, Jareda Leta, Lupitu Nyong'o, Brada Pitta i Kevina Spaceyja te selfie objavila na Twitteru. 

Ta fotografija se u kratkom vremenu pretvorila ne samo u viralni hit već i najritvitaniju objavu u povijesti te društvene mreže premašivši dotadašnji rekord koji je držao Barack Obama. Twitter je zbog popularnosti objave nakratko prestao raditi, a Akademija je naknadno preuzela krivnju za rušenje mreže.

Pročitajte više