Komentar ispod fotografije predstavljanja Nevere Macronu nasmijao i Rimca

Foto: Facebook

MATE RIMAC na Facebooku se pohvalio fotografijama sa susreta s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom kojemu je predstavio automobil svoje tvrtke Rimac Nevera, kao i model Bugattija.

"Bugatti & Rimac; France & Croatia", napisao je Rimac uz fotografije automobila. Nije dugo trebalo da se izredaju komentari, a jedan je posebno privukao pažnju te nasmijao i samog Rimca.

"Imaju sreće što te avioni nisu zanimali u mladosti. Bravo!" napisao je jedan Matin pratitelj, na što je Rimac reagirao emotikonom smijeha.

"Drago mi je što su izabrali nas"

Rimac, izvršni direktor Rimac Grupe, i glavni direktor za operacije tvrtke Bugatti Rimac Christophe Piochon automobile su Macronu i premijeru Andreju Plenkoviću predstavili na terasi hotela Esplanade u Zagrebu.

"Već je nekako uobičajeno da vlada stranim gostima voli pokazati u čemu smo napredni pa mi je drago što su izabrali nas. Pogotovo zbog toga što imamo dosta zaposlenika i u Francuskoj", rekao je Mate Rimac.

 

Prezentacija je obavljena prije radnog ručka Macrona i Plenkovića u istom hotelu, kojim je završio posjet francuskog predsjednika.

>>Mate Rimac: Ako Macron želi, možemo se i provozati

Pročitajte više