Komičar pokazao što ti se dogodi ispred kuće kad ne osvojiš Emmy

Foto: Instagram

KOMIČAR i glumac Ramy Youssef nasmijao je društvene mreže objavom nakon što nije osvojio Emmy ni u jednoj kategoriji u kojoj je bio nominiran. 

Ramy je objavio snimku osobe u zaštitnom odijelu kako odnosi Emmy iz njegove kuće i maše okupljenima. "Ono kad izgubiš Emmy", napisao je Youssef uz objavu na kojoj se vidi prezenter nagrade kako odlazi.

Youssef je bio nominiran za najbolju režiju u humorističnoj seriji i za najboljeg glavnog glumca u humorističnoj seriji za Huluov Ramy, ali je te nagrade pokupila ekipa Schitt's Creeka.

Inače, glasnogovornik ABC-ja za Variety je rekao da je dodjela nagrada ove godine varirala tijekom emisije. Neki dobitnici, poput Johna Olivera, su dobili misteriozne crne kutije u kojima su se nalazili Emmyji, što znači da ispred njihovih kuća nisu stajali prezenteri u zaštitnim odijelima.

Odijela koja su prezenteri nosili u doba pandemije dizajnirali su kostimografkinja Katja Cahill i izvršni producent Guy Carrington.

Neki nominirani (koji nisu osvojili nagradu) pokazali su i da su oni, umjesto Emmyja, u crnim kutijama dobili boce šampanjca.

Pročitajte više