Komičarka pisala o greškama u mladosti, komentar Monice Lewinsky postao hit

Foto: Instagram

MONICA LEWINSKY dobila je brojne pohvale za šaljivi komentar koji je ostavila ispod tvita autorice i komičarke Sarah Cooper.

43-godišnja spisateljica i komičarka imala je savjet za mlađe generacije. "Napravite svoje greške sada. Jer kad ćete imati 40 godina, jedva ćete ih se sjećati", napisala je na Twitteru.

"I onda možete iste greške napraviti ponovno, zaista je zabavno", dodala je, a uskoro je njezinu objavu komentirala Monica Lewinsky. "Uhhhmmmmmm", napisala je, no to je bilo dovoljno da je mnogi proglase pobjednicom interneta.

Lewinsky je imala samo 22 godine (i bila je pripravnica u Bijeloj kući) kad je ušla u aferu s tadašnjim predsjednikom Billom Clintonom 1995., što je rezultiralo skandalom kad je javnost saznala za njihovu vezu tri godine kasnije.

Korisnici Twittera zbog tog komentara Lewinsky su prozvali kraljicom interneta. "OK, ovo je sjajno i trebalo bi slomiti internet", napisala je jedna osoba.  

"To nije bila tvoja pogreška. Bila si neiskusno dijete pod ogromnim utjecajem. Trebala si biti bolje tretirana", poručili su joj neki.

Nakon skandala, Lewinsky je nastavila raditi kao televizijska osobnost prije nego što je napustila svjetla reflektora te se fokusirala na studij psihologije u Londonu.

Embed from Getty Images

Godine 2014. vratila se u javnost kao društvena aktivistkinja koja govori protiv cyberbullyinga, prenosi Daily Mail.

Više puta izrazila je žaljenje zbog svoje afere s Clintonom. "I ja duboko žalim zbog onoga što se dogodilo između mene i predsjednika Clintona", napisala je u eseju za Vanity Fair.

Embed from Getty Images

Pročitajte više