Kompanija Euro-Metali d.o.o. Zagreb predstavit će se na Modular Homes Expo 2024.

Foto: Press

Kompanija Euro-Metali d.o.o. Zagreb sudjeluje na ovogodišnjem sajmu Modular Homes Expo, gdje će se ponajprije predstaviti širokom ponudom modularnih kontejnera za različite namjene. Kompanija se bavi raznim vrstama proizvoda i poluproizvoda crne metalurgije. Osnovu prodajnog asortimana čine toplo valjani i hladno valjani limovi, cijevi, nosači, plosnati, okrugli i kvadratni čelik, kutni profili i slično.

Kompanija Euro-Metali Zagreb je u vlasništvu tvrtke Euro-Metali d.o.o. Doboj Jug, koja već dugi niz godina uspješno gradi reputaciju i suradnju s važnim dijelom metaloprerađivačkog sektora u BiH. Dugogodišnje znanje i iskustvo preneseno je i na tržište Hrvatske, gdje kompanija posluje od travnja 2022. godine.

Skladište s bogatim lagerskim asortimanom nalazi se na adresi Stupničke Šipkovine 10, Donji Stupnik, i prostire se na 1000 m2 zatvorenog i 500 m2 otvorenog skladišnog prostora. Kupcima je na raspolaganju širok asortiman proizvoda u kombinaciji s brzom isporukom, povoljnim cijenama i uslugom na visokoj razini.

Osim proizvoda i poluproizvoda crne metalurgije, kompanija Euro-Metali d.o.o. također nude usluge laserskog rezanja limova, kao i rezanja limova na CNC plazmi (do 40 mm) i plinskom rezaču do debljine od 200 mm. Osim toga, u ponudi je i usluga rezanja različitih profila na suvremenim CNC automatskim pilama do promjera fi 640.

Kompanija Euro-Metali svoju uspješnu priču gradi na korektnom i dugoročnom odnosu sa svim poslovnim partnerima. U današnjem dinamičnom tržištu vrlo je važno poštovanje dogovorenih rokova, odgovornost i fleksibilnost.

Specifičnost asortimana u ponudi čine i montažni kontejneri za različite namjene i razne vrste modularnih jedinica koje se mogu prilagoditi za stambene, skladišne, uredske i druge potrebe. Modularni kontejneri danas su vrlo popularno i jednostavno rješenje jer se spajanjem više jedinica može dobiti željena dimenzija prostora, pa su moguće različite primjene, od uredskih prostora do luksuznih vikendica. Model namijenjen za vikendice nudi mogućnost izrade prema nacrtu i specifikaciji klijenata.

Modular Home Expo 2024. održat će se od 19. do 22. travnja u Areni Zagreb, a sajam će službeno biti otvoren u petak u 11 sati. Posjetite Modular Home Expo i iskoristite priliku upoznati se s asortimanom i ponudom kompanije Euro-Metali d.o.o. Zagreb.

Više o kompaniji možete pronaći na web stranici: https://eurometali.hr/.

Pročitajte više