Koncert Marijana Bana i Diktatora: Uz odličnu glazbu čekaju vas i seksi studentice

U SRIJEDU, 14. travnja, s početkom u 23 sata u klubu Saloon održat će se veliki party Ekonomskog, Medicinskog i Građevinskog fakulteta uz nastup bivšeg frontmena Daleke Obale, Marijana Bana i njegovog benda Diktatori. U glavnom gradu Lijepe naše Ban obećava pravu dalmatinsku feštu, uveličanu njegovim najvećim hitovima iz doba kad je Daleka Obala harala Hrvatskom glazbenom scenom.

"Eto, pozivam sve one koji su željni dobre zabave, kao i one koji se žele prisjetiti starih hitova Daleke obale, da u srijedu svrate do Saloona. Kako je sam koncert posvećen studentima, nadam se da će moje iskustvo i njihova energija biti dovoljan recept za vrhunski provod", rekao je Marijan Ban za Index.

Marijan Ban je jedan od najpoznatijih i najslušanijih domaćih autora, čiji glazbeni senzibilitet karakterizira mediteranski štih, dalmatinski rock s prizvukom mora. Brojni hitovi koji su postali dio odrastanja mlađih generacija, kao i više od 2.500 koncertnih nastupa u 22. godine neosporan su dokaz bogate karijere velikog značaja ovog autora. Do danas su Marijan Ban i Diktatori održali dvjestotinjak koncerata u brojnim klubovima i dvoranama.

Daleka obala i njihov frontmen Marijan Ban postali su poznati 1990. godine. Iste godine grupa je objavila svoj prvi album "Daleka obala", koji je iznjedrio velike hitove. Na sljedećem albumu "Ludi mornari dolaze u grad" (1992.), objavljeni su hitovi poput pjesme "Od mora do mora". Nakon njega, uslijedio je album Mrlje (1993.). Na sljedećem albumu, "Morski pas" (1994.), objavljeni su veliki hitovi "Nema te" i "Morska vila". Album "Di si ti" (1997.) izbacio je brojne hitove poput pjesama "Di si ti" i "Sa` mi je ža`". "1999.-2000." je šesti i posljednji album grupe Daleka obala. "Staro zlato" je prvi samostalni album Marijana Bana, objavljen 2003. godine.

Ne sumnjamo da će Marijan Ban u srijedu zapaliti klub Saloon svojim najvećim hitovima, a svim studentima prirediti pravu dalmatinsku feštu koja će potrajati dugo u noć. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna u pretprodaji, dok je na dan koncerta 50 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na Ekonomskom, Medicinskom i Građevinskom fakultetu, kao i u Studentskom centru.

Osvoji ulaznice!

Index u suradnji s organizatorima najbržima poklanja pet puta po dvije ulaznice za koncert Marijana Bana i Diktatora. Sve što morate učiniti je što prije poslati mail naslovljen sa "Marijan Ban - Saloon" na adresu index.nagrada@gmail.com. U mailu ostavite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Pročitajte više