Konobarica tvrdi da je dobila otkaz jer nije obukla grudnjak, pogledajte kako je bila odjevena

Foto: Facebook

22-GODIŠNJA Kate Hanna tvrdi da je dobila otkaz u baru "Bird & Beer" u Yorkshireu jer je na posao došla bez grudnjaka, piše The Sun.

Kate je na Facebooku objavila fotku u sivoj majici koju je nosila na poslu da bi pokazala da nije bila vulgarno odjevena. "Upravo sam dobila otkaz jer nisam htjela obući grudnjak", požalila se djevojka i dodala: "Jučer sam doživjela neprimjerene seksualne komentare na poslu, osjećala sam se neugodno, objektificirano i šokirano što se to događa. Nažalost, šef je odlučio to riješiti tako što mi je rekao da više ne mogu raditi ako ne obučem grudnjak."

"To mi je rekao ispred tri druga člana osoblja i ispred gostiju te me tako potpuno posramio i prebacio krivnju na mene jer su me seksualno uznemiravali", tvrdi šokirana djevojka.

No, iz bara tvrde suprotno.

"Potvrđujemo da nijedan naš zaposlenik nije otpušten zbog optužbi koje se spominju. Imamo dužnost zaštititi naše zaposlenike od seksualnog uznemiravanja na radnom mjestu i sve takve komentare upućene našim zaposlenicima shvaćamo veoma ozbiljno i odmah djelujemo na profesionalan način", objavili su na svojoj službenoj Facebook stranici.

Pročitajte više