Kraj Brangeline?

ANGELINA JOLIE i Brad Pitt ovog će mjeseca potpisati ugovor o podjeli zajedničke imovine i dogovorili detalje oko skrbi njihove djece, piše "News of the world".

Par je navodno dogovorio zajedničku skrb nad djecom koja će živjeti s Angelinom

Par će imovinu podijeliti na dva jednaka dijela, a skrbništvo nad njihovo šestoro djece će biti zajedničko. Iako se par nikada nije vjenčao, krajem prošle godine posjetili su jednog od najboljih odvjetnika u brakorazvodnim parnicama, te dogovorili detalje oko podjele 205 milijuna dolara za koju bi dokumenti trebali biti potpisani ovog mjeseca.

"Oboje će sudjelovati u odgoju djece iako će oni živjeti s Angelinom. Ne znam točno kada će dokumenti biti potpisani, ali se radi samo o pitanju vremena. Njih dvoje neće ostati zajedno", rekao je neimenovani izvor "News of the world".

Kraj ljubavi najljepšeg holivudskog para?

Par se upoznao 2004. na snimanju filma "Mr and Mrs Smith",a prvi su puta fotografirani u javnosti iduće godine, tri mjeseca nakon što se Brad razveo od Jennifer Aniston. Glumac je kasnije rekao kako se u Angelinu zaljubio još za vrijeme snimanja filma. S obzirom da se ni Brad ni Angelina, a niti njihovi odvjetnici nisu komentirali ove izjave, moguće je da će ipak najljepši holivudski par na kraju ostati zajedno.

Pročitajte više