Kraj Harryja Pottera: Daniel Radcliffe rasplakao se nakon snimanja

SNIMLJEN je i posljednji nastavak filma o čarobnjaku Harryju Potteru. Posljednjih nekoliko dana u Londonu se dovršavalo snimanje nastavka "Harry Potter i darovi smrti", a kada je snimljena i posljednja scena, glavni glumac Daniel Radcliffe briznuo je u plač. Mladi glumac priznaje kako su on i njegovi kolege iz filma postali jako emocionalni kada su shvatili da je jedna epoha njihovih života završila.

"Svi smo bili shrvani. Bilo je stvarno jako, jako tužno. Puno smo plakali. Osjećaj je bio neobičan", rekao je 20-godišnji Radcliffe. On je glumio u svih šest filmskih adaptacija slavnih knjiga J. K. Rowling te mu je uloga dječaka čarobnjaka osigurala svjetsku popularnost. Također je i zaradio ogromno bogatstvo, a svi nastavci filmova ukupno su zaradili 5 i pol milijardi dolara te se pokazali najisplativijom filmskom franšizom.

Daniel Radcliffe prvog je "Harryja Pottera" snimio sa samo deset godina. Sada je to razdoblje iza njega, a on se okreće novim ulogama čim završi s promocijom posljednjeg uratka iz franšize. "Harry Potter i darovi smrti" izaći će u dva dijela, prva premijera bit će 19. studenoga ove godine, a drugi dio izlazi 15. srpnja 2011. godine.    

Pročitajte više