"Kraljica sponzoruša": Varala je muževe pa upecala najboljeg igrača Premiershipa

Foto: Instagram

BRITANCI jučerašnji dan nazivaju najboljim danom na Twitteru, a razlog za to je javna svađa dvije žene nogometaša Coleen Rooney (33) i Rebekah Vardy (37).

Supruga nogometaša Waynea Rooneyja objavila je da je neko vrijeme sumnjala da netko od njoj bliskih osoba cinka sve tabloidima. Iz nekog razloga posumnjala je da je to žena Jamieja Vardyja, pa je na Instagramu objavljivala lažne storyje, koje je samo Rebekah mogla vidjeti. Pogađate, oni su nakon toga završavali u tabloidima, a Rooneyjeva tvrdi da je ulovila krivca.

Javnost je većinom stala na Coleeninu stranu, a Rebekah se brani da ona ništa ne bi dobila od tabloida zauzvrat, s obzirom na to da je novac ne zanima. Britanski mediji pak ističu da je Rebekah, trenutno peti put trudna, kraljica samopromocije.

>>>"WAGatha Christie": Internet preplavile sprdnje na račun rata žena nogometaša

Pokćerka DJ-a na BBC-jevom lokalnom radiju često je javno govorila o svom teškom odrastanju. Tako je priznala da je živjela u socijalnoj ustanovi te da je seksualno zlostavljana kao tinejdžerica. Sa 16 godina napustila je svoj dom nakon niza svađa s roditeljima.

Nakon dva propala braka, uplovila je u vezu s nogometašem Lukeom Fosterom s kojim ima sina Taylora. Foster ju je kasnije optužio da je s njega "napredovala" na nogometaša Leicestera Jamieja Vardyja.

Kad se udavala za Vardyja 2016. godine, brojni njegovi prijatelji nisu htjeli doći na vjenčanje, a pisalo se da je Rebekah uzrok njegove svađe s majkom i poočimom. Jamiejeva kći iz bivše veze također nije došla, a među gostima nije bila ni Rebekina majka.

Prvi put se udala sam samo 18 godina, a brak je trajao tek šest mjeseci. Njen bivši muž Mark Godden rekao je da mu je pokazala zaručnički prsten iz magazina i rekla mu da ga kupi. Na vjenčanje su potrošili 50.000 kuna, a Rebekah je kasnije priznala da je spavala s australskim pjevačem Peterom Andrewom dok je još bila u braku, no on joj je bio "najgori ljubavnik ikad".

Kad je Rebekah ušla u reality show, Mark je komentirao da se nada da će proći kroz pakao.

Tijekom veze sa šefom Steveom Clarkeom Rebekah je ostala trudna, ali ne s njim. Ipak, u osmom mjesecu trudnoće udala se za Stevea, a to opisuje kao "najveću grešku u svom životu".

Brak se raspao nakon deset mjeseci, ovog puta Steve je bio taj koji je varao. 

Potom se zaljubila u Fostera, s kojim je vezu započela 2007. godine. Kad se njegova karijera strmoglavila te je počeo igrati u niželigaškim klubovima, Rebekah nije smanjila troškove ni odustala od ideje o luksuznom životu. Rastali su se 2013. godine, a Rebekah je upoznala Vardyja. U to je vrijeme radila u noćnom klubu u Sheffieldu, a tri mjeseca kasnije već je bila trudna. Naravno, odmah je dala otkaz.

"Sad ima muža kojeg je uvijek htjela, onog koji joj može pružiti stil života o kojem je uvijek sanjala. Može šopingirati, živjeti u velikoj kući, voziti bijesni auto. Živi savršenim životom", rekao je Mark.

Na društvenim mrežama često dijeli fotke iz svog luksuznog doma, a priznala je da redovito ide na botoks te da je estetskom operacijom sredila svoje grudi.

Pročitajte više