Kratkotrajni suprug Britney Spears preko noći bi mogao postati milijunaš

JASON ALEXANDER u subotu ujutro vjenčao se s popularnom pjevačicom, a danas bi već mogao biti rastavljeni student s ogromnom lovom u džepu.

Nakon "cirkuskog vjenčanja" u veselom raspoloženju Britney ga je već nakon nekoliko sati poželjela poništiti, ali poznati hollywoodski odvjetnik za rastave izjavio tabloidima kako bi je to moglo skupo koštati.

Kako mladenci prije sklapanja brzopoteznog braka nisu potpisali nikakav predbračni ugovor, 22-godišnji Jason mogao bi kod potpisivanja papira za rastavu tražiti polovicu njenog bogatstva od 100 milijuna dolara.

To se vjerovatno neće dogoditi jer su njih dvoje prijatelji od djetinjstva u rodnom Kentwoodu u Louisiani koji su nakon tulumarenja u jednom baru u Las Vegasu iz šale htjeli probati ceremoniju vjenčanja.

Njih dvoje nisu dobili ni apartman za mladence u hotelu "Palms" gdje je Britney iznajmila apartman od 10.000 dolara pod lažnim imenom Alotta Warmheart.

Kada su novinari tabloida pokušali razgovarati s njihovim roditeljima, njen tata Jamie pred njima je samo ispljunuo žvakaću gumu, dok je njegov otac Dennis bio raspoložen za šalu.

Ispričao je kako se Jason spremao s obitelji provesti novogodišnje praznike kada ga je Britney pozvala na dobar provod u Las Vegasu. Rekao je kako bi i on sam pristao na takvu ponudu ako bi ga pozvala Jeniffer Lopez.

Jason s obitelji živi u drvenoj kući vrijednoj 100.000 dolara pored koje je koš i trampolina, dok je Britney svojima kupila vilu od 4 milijuna dolara s bazenom, jacuzziem i malom kino dvoranom.

Već se govori kako je razmažena pjevačica smišljeno isplanirala ovaj mali skandal kako bi potakla prodaju svog novog albuma, a u reklami je sve dozvoljeno.

Pročitajte više