Kreću zimska sniženja, znate li gdje su najveći popusti?

Foto: Press

PRVI radni dan nakon Božića već je tradicionalno poznat kao službeni početak zimskih sniženja.

Sniženja kreću danas i traju sve do kraja veljače. S obzirom da pravo zimsko vrijeme i zimske temperature tek dolaze, ovo sniženje je prava prilika za obnoviti garderobu za novu sezonu. Najbolja destinacija za ovogodišnji shopping je Westgate Shopping City – gdje se popusti već sada penju sve do 80%.

Najveći trgovački centar u Hrvatskoj, Westgate, ima šarolik izbor modnih brandova pa tako svatko može pronaći nešto po svojem ukusu: Reserved, New Yorker, C&A, Europa92, Mango, Mohito Terranova, Sportina, House, Cropp, Varteks, H&M i mnogi drugi.

A za obitelji, i one koji će to tek postati, Westgate ima i najveći izbor trgovina za bebe i djecu. Babycenter, BabyLand i Dječji svijet – trgovine s dječjom opremom, kao i Idexe – talijanska moda za djecu i Next – britanska moda za kikiće, dovoljan su razlog za uputiti se već ovaj vikend u Westgate i po super cijenema pronaći sve što još nedostaje.

Evo zbog čega i muškarci jedva čekaju shopping 

Shopping nije namijenjen samo ženama i djeci, već i muškarcima. Pravo je vrijeme da snažniji spol nadopuni garderobu novim košuljama,  u trgovinama Galileo, Jeordie’s, Varteks ili novom kombinacijom kravate i rupčića iz Croate. Sniženja su i u sportskim trgovinama, a to znači samo jedno: sve je tu za brzo istopiti silne kalorije nakupljene ove zime i pripremiti se za novo ljeto!

Pročitajte više