Krešo kiksao na nekoliko pitanja u večerašnjoj Potjeri. Znate li vi odgovore?

Screenshot: HRT

U VEČERAŠNJOJ Potjeri četiri natjecatelja, Petar, Goran, Pavao i Lovro, suočila su se s lovcem Krešom, ali samo njih troje uspjelo je doći do kraja i osvojiti nagradu od 135.500 kuna.

Kapetan je u ovoj emisiji bio Lovro, kojem je ovo bio debitantski nastup i on je zajedno s Pavlom i Goranom došao do završne Potjere.

 

Krešo je morao savladati 13 pitanja kako bi uhvatio natjecatelje, no premda je dobro krenuo, zapeo je na sedmom pitanju koje je glasilo: "Koju stripovsku junakinju njezin prijatelj Willie Garvin naziva princezom?"

Nakon što Krešo nije ponudio točan odgovor, Lovro, Pavao i Goran točno su odgovorili Modesty Blase.

Krešo nije znao ni čija suglasja počinju stihovima Sva priroda hram je, gdje stupovi živi nejasne nam umu riječi zborit vole te je pogrešno zaključio da je riječ o Šimiću.

Natjecatelji su mislili kako se radi o Vidriću, no točan odgovor bio je Charles Baudelaire.

Na pitanje "Koji je popularni naziv za šarenog konja i njemački puškomitraljez iz Drugog svjetskog rata?" Krešo je odgovorio Mauser, a natjecatelji su ponudili točan odgovor šarac.

Krešo nije točno odgovorio ni na pitanje gdje će se 2022. godine u Hrvatskoj održati europsko vaterpolsko prvenstvo. Pogrešno je odgovorio Rijeka, a dečki su točno odgovorili Split.

Također mu je problem napravilo pitanje "Koja životinja tjera u kosti plivačima oko fiktivnog Amity Islanda?"

Natjecatelji su pogodili kako se radi o morskom psu i kući otišli sa 135.500 kuna.

Pročitajte više