Kristina Bradač progovorila o bolnom gubitku bebe

Foto: Instagram

BIVŠA manekenka i dizajnerica torbi bila je sretna kada je s javnosti podijelila vijest kako čeka bebu, no nije sve prošlo po planu. Kristina Bradač suočila se s prijevremenim porođajem, te je bebu izgubila. Podijelila je svoje bolno iskustvo kako bi pomogla majkama djece Palčića, udruzi koja pomaže prijevremeno rođenoj djeci i njihovim roditeljima.


"Sve je bilo u redu i sa mnom i s njom. No kada sam u petom mjesecu trudnoće došla na redovitu kontrolu, ginekologinja mi je napomenula da imam rizičnu trudnoću pa sam sljedećih pet i pol tjedana ostala u bolnici na čuvanju. Iako sam strogo mirovala, dobila sam prerane trudove i morala roditi. No beba je bila premala da bi preživjela", ispričala je Kristina za Story koja je svoju kćerkicu izgubila prije mjesec i pol dana. 

"Budući da sam u bolnici čuvala trudnoću i znala sam da ću imati prijevremeni porođaj, puno sam se o palčićima informirala na internetu. Zanimalo me kako ta djeca žive, kroz što sve prolaze… No s Udrugom sam stupila u kontakt tek nakon preranog rođenja moje kćeri Sofije", otkrila je Kristina o najtežem periodu u svojem životu. Najveća podrška joj je dečko Miro Radić koji je cijelo vrijeme bio uz nju, a unatoč tragediji Kristina se nada da će ipak ostvariti svoj san i postati majka.
  

Pročitajte više