Kristina izdržala 23 sata bez vode

IAKO hrvatska verzija reality showa Survivor nije postigla očekivanu popularnost, mnoge zanima tko će od natjecatelja na Mljetu na kraju osvojiti 100.000 eura.

Gledatelji su zamjerili producentima što se kandidati na otoku ponašaju poput turista i većinu vremena provode u sunčanju i kupanju. Hrane se poklonjenom rižom jer, usprkos vršama i udicama, te zbog nesposobnosti ili lijenosti, ne love ribu, a zaklali su i jedinu kokoš koja im je trebala nositi jaja.

U igrama za nagrade i imunitet pretežno se tražila snaga pa su pobjeđivali jaki dečki poput Vazmenka i Filipa, ali napokon su i žene pokazale svoje vrijednosti.

Kristina, zapažena po sunčanju u toplessu, do sada je u igrama bila najslabija karika i malo je tko vjerovao da će sve nadmašiti u izdržljivosti. Sjedila je na panju po hladnoći i suncu puna 23 sata i na kraju pobijedila Tanju koja je nakon toga izbačena s otoka.

Dečki su se pokazali slabićima jer su prvi odustali od prave igre za preživljavanje i polakomili se za ponuđenim ćevapčićima, pizzom i palačinkama.

Na Mljetu je ostalo pet natjecatelja i napetost raste, a prave intrige oko izbacivanja tek počinju.

Pročitajte više