Kristina napustila BB kuću, Tamara i Katja otkrile hoće li se Marina pomiriti s dečkom

Foto: RTL

BIG BROTHER kuću prva je napustila pjevačica Kristina Vukas, koja je odmah na početku Marijaninog javljanja rekla da prvi put ima tremu.

Osvojila je čak 31 posto glasova gledatelja, a kuću je napustila teška srca.

Ines Huskić osvojila je sampo četiri posto glasova, a njena prijateljica Maša Pavišić rekla je da veza s Fabijom nije gluma, već uvjetovana ljubav uvjetima u kojima se nalaze.

"Drago mi je da je našla nekog s kim je prisna", rekla je i dodala da je Fabio jako zgodan dečko te da je mogao birati s kim bi htio biti, a izabrao je Ines.

"Kaj se tu može, dečko je zgodan", komentar je Inesine bake na njenu vezu s Fabijem, a Maša je otkrila da je Inesina veza s tajanstvenim dečkom sigurno gotova, ali i da roditelji pjevačice gledaju Big Brother i podupiru je.

Kristina je nakon izlaska rekla da je znala da će iznenaditi sve svojom osobnošću.

"Znala sam da će se svi iznenaditi što nisam neka kalaštura s obzirom na pjesmu 'Odnijela te votka', ja sam fina, obrazovana djevojka", rekla je i dodala da se nije ni željela miješati između Indes i Fabija.

"Neka njih dvoje, ja sam htjela biti sa strane. Ovo je duže nego što sam mislila da ću biti", rekla je.

Na Marijanino pitanje je li vidjela šuškanja ispod plahte između Marine i Romana, rekla je da pokušava biti prijateljica i ne želi govoriti o stvarima o kojima ne bi trebala. Njena otrovna strelica jest da Ines treba kuhati svima u kući tjedan dana bez ičije pomoći.

Gost u studiju bio je Ivan Mitrović Mrkvica, koji je Rinu nazvao originalom.

"Ne fali mi Rina, jer se čujemo povremeno. Ako nešto nije po njezinom, u malo slučajeva će otići, reagirat će. Dosljedna je svom karakteru. To je ona", rekao je.

"Ima li šanse da u kući nađe drugu mrkvicu", pitala je Marijana.

"Može bez umanjenica. Treba znati kako s njom, ja sam mislio da znam i dogodilo se to što se dogodilo", rekao je.

Tamara je otkrila da je sa Marininim bivšim zaručnikom Sašom Muhekom samo prijateljica.

"Sedam osam godina se znamo. Ovo je nova slika, on mi pomaže oko priprema", rekla je, demantiravši Sašinu verziju da je to stara fotografija.

"Mislim da je on dovoljno zreo i sposoban i zdrav u glavi da zna koja je odluka najbolja za njega", rekla je, ne želeći otkriti što će Saša napraviti nakon Marininog izlaska.

"Rina je super, ali mi ne bi bile dobra kombinacija. Jurica nije s ove planete i ne pripada u tu kuću nikako", rekla je Marina.

Posljednji gost bio je Marko Grubnić, koji nije želio govoriti o svojoj Photoshop aferi, već je okrenuo temu i rekao da se mogu šaliti na njegov račun.

"Moje slike su sve autentične", ipak je na kraju rekao na Marijanine provokacije. Idol mu je Rina za koju se nadao da neće ispasti iz showa.

Nominirani su Romano, Ines, Fabio i Jurica, a za stanare će sljedeći tjedan biti rajski.

Pročitajte više