Kristy Swanson će glumiti Annu Nicole Smith

Tako će već u svibnju - dakle prije završetka redovne televizijske sezone - američki TV- gledatelji imati prilike pogledati epizodu serije "Zakon i red: Zločinačke namjere" čija će tragična heroina biti temeljena na preminuloj "Playboyevoj" zečici.

Čast da tumači Annu Nicole Smith, odnosno njen alter ego, pripast će Kristy Swanson, 37-godišnjoj glumici koja je svojevremeno bila zvijezda tinejdžerskih komedija a 1992. godine glumila Buffy Ubojicu Vampira u igranom filmu - preteči mnogo popularnije serije. Swanson se, inače, u studenom 2002. godine fotografirala gola za "Playboy".

"Zakon i red: Zločinačke namjere" je, inače, hrvatskoj publici dostupan preko kablovskog TV-kanala "The Hallmark Channel".

Prema navodima upućenih, uloga Howarda K. Sterna, odvjetnika i ljubavnika preminule glumice - odnosno njegovog alter ega - je namijenjena komičaru Jonu Lovitzu.

Nastojeći cijelu sapunicu ugurati u 42-minutni format jedne epizode, pisci su iz cijele priče izbacili lik koji bi se trebao temeljiti na fotoreporteru Larryju Birkheadu. Također se razmišlja da se majka i sestra Anne Nicole Smith spoje u jedan lik.

U međuvremenu se po holivudskim studijima počeo širiti nacrt scenarija pod nazivom "Anna Nicole", a čiji zasad anonimni autor predlaže da se snimi "nezavisni" film posvećen tragičnom životu "Playboyeve" zečice. Upućeni holivudski izvori tvrde da će, ukoliko neki od studija "zagrize udicu", uloga najvjerojatnije pripasti miljenicama "nezavisne" scene kao što su Chloe Sevigny i Selma Blair.

D.A.

Pročitajte više