Let 3 poslao podršku Baby Lasagni, snimili video: "Razvali ih, Lazo"

Foto: Instagram

Grupa Let 3 proteklog je vikenda prvi put nastupila u Dubaiju, gdje je u rasprodanom Oak Live Baru odsvirala set najvećih hitova. Posjet Ujedinjenim Arapskim Emiratima grupa je iskoristila da snimi i prigodan video podrške Baby Lasagni uoči njegovog odlaska u Švedsku.

"Razvali iz Lazo"

Grupa se snimala u bazenu te su govorili: "Razvali ih, Lazo. Meow." Otplesali su i viralni ples na Rim Tim Tagi Dim. 

Započeli turneju

Nastupom u Dubaiju Let 3 je započeo turneju Let 3 na vratima raja u sklopu koje će tijekom 2024. odsvirati hrpu koncerata diljem cijele regije. 

U Rijeci će nastupiti 17. svibnja, a već dan kasnije bend će se uputiti prema Radencima u Sloveniji. Medulinski Rocks And Stars u Cave Romani ugostit će ih 27. lipnja, a 5. srpnja uveličat će proslavu 30 godina pivovare Medvedgrad u sklopu dvodnevnog događaja pod nazivom Brundanje u zagrebačkim Gajnicama.

Prvog dana rođendana Let će podijeliti pozornicu s Goranom Baretom i Majkama te grupom Jonathan. Sljedeći dan, 6. srpnja, grupa će nastupiti na Aurea Festu u Požegi. Sam kraj mjeseca rezerviran je za Sloveniju - 25. za Castle Kolpa Music Festival u Fari i 27. za Shod u Baču kod Ilirske bistrice.

Osim navedenih datuma, u pripremi je još minimalno desetak koncerata turneje, čiji će termini i gradovi uskoro biti objavljeni.

Pročitajte više