Kritičari pokopali podcast Meghan Markle: "Ona sebe uspoređuje sa Serenom Williams"

Screenshot: YouTube

KRITIČARI su pokopali prvu epizodu podcasta Meghan Markle. Bivša glumica objavila je prvu epizodu podcasta Archetypes gotovo dvije godine nakon potpisivanja ugovora sa Spotifyem, a prva gošća bila joj je Serena Williams.

Dan nakon objave prve epizode Meghanin podcast kritičari su pokopali i misle da se vojvotkinja nije snašla u novoj ulozi te da previše priča o svom životu.

"'Podcast je parada banalnosti, apsurda i samoveličajućih kalifornijskih floskula. Učinak sve te tihe glazbe i ispraznog razgovora je da se osjećate kao da ste bili zaključani u sobi za opuštanje u wellnessu s neobično samoživim instruktorom joge", napisao je James Marriott iz The Timesa.

"'Podcast je intervju s ovom inspirativnom sportašicom samo po imenu. Ako ostatak sezone bude imalo sličan premijeri, ono što ćemo stvarno slušati iz tjedna u tjedan je Meghan kako intervjuira samu sebe", kaže Celia Walden iz Daily Telegrapha.

"Ona bi i dalje bila glumica s D liste da se nije udala za princa. Ona se uspoređuje sa Serenom Williams i Mariah Carey, ženama koje su se sjajno snašle i prebrodile teško djetinjstvo. Ona se samo udala za princa i potrošila brdo love", piše Angela Levin iz Maila Online.

"Prva gošća je Serena Williams, no teniski entuzijasti koji se uključe mogli bi biti malo razočarani. Cijeli podcast je zapravo o Meghan, budući da Sereni treba 11 minuta da dođe do riječi. Teško je vjerovati da je za snimanje epizode bilo potrebno 28 ljudi, uključujući osam izvršnih producenata i samu Meghan", piše The Spectator.

Pročitajte više