Krule objasnio zašto treba legalizirati prostituciju, i za žene i za muškarce

Foto: Facebook

AFERA Špic-papak i fotografije na kojima se s prostitutkom, kako tvrdi SOA, nalazi lažni ministar Tomislav Tolušić, u prvi su plan između ostalog gurnule i prostituciju.

Među onima koji imaju svoje mišljenje o svemu je Bloger Krule, a njega ne zanima toliko ministar koliko najstariji zanat na svijetu.

"Definitivno sam za legalizaciju najstarijeg zanata, prostitucije. Treba otvorit javne kuće, kako za muškarce tako i za žene. Ko god se oće jebat, zna se gdje ide... u javnu kuću.

Zašto?

1. Nema više brljanja po mobitelu.
Kad ležiš sa ženom pa ti mobitel oglasi onaj zvuk "Cvrk-drnk"... stigla poruka na vajber... čuješ kako joj pišti u ušima, tlak joj skočio, jer razmišlja "Koja kurva mu sad šalje poruku?". On se diže, pogleda poruku, kaže "Mama".. a ona u sebi "A ko još mamu kara, pička ti materina lažljiva!". Da ideš u javnu kuću, nitko ti poruke ne bi slao.

2. Jeftinije je
Imaš ljubavnicu. Te je vodi na večeru... te vikend u nekom apartmanu... te bi ona poklon... pa bi u zoološki da vidi koalu i pandu, još te jebe da kupiš bambus za pandu, nikad ju nije hranila... dok to sve poplaćaš, ode plaća. Jedini si koji zbog bambusa ode u minus na tekućem. Što ti to treba?

3. Ne zaljubljuješ se
- Ti kad imaš ljubavnicu, ti se u nju zaljubiš. Kad si mlad pa se ono općenito zaljubiš, imaš leptiriće u trbuhu... a kad se ka stari konj zaljubiš u ljubavnicu, tebi u trbuvu leti bjeloglavi sup u pizdu materinu... a taj ne bira. Zato ljubavnice budu ružnije od matične ti žene... jer bjeloglavi u tebi nije birao. E vidiš... u javnoj kući biraš i ne zaljubljuješ se. Ne zaljubljuješ se jer si i sam tamo okusio okus prevare... jer čim si ti završio i izašao, drugi je ušao i kad gledaš... prevarila te... pa nemoš se zaljubiti u onog ko te vara. Logično.

4. Nema nenormalnog ponašanja
Kad imaš ljubavnicu... ti se tuširaš svako malo, a inače to ne radiš. Rokaš se parfemima a do tad je pino silvestre bilo tvoje najveće mirišljavo dostignuće. Pereš zube u 5 popodne. Režeš nokte na nogama a dok nisi imao ljubavnicu, nožnim noktima si crtao po plafonu. Pa ko te kao takvog ne bi provalio u pizdu materinu. E vidiš... u javnu kuću kad uđeš, tamo pereš zube... tuširaš se i sve drugo.

5. Nema organizacije
Lakše organiziraš zimsku olimpijadu u sred ljeta nego 1 noć sa ljubavnicom. Dok voziš do nje pitaš se, jel te ko prati?... oćel te ko od prijatelja vidjeti?... oćel ko tvoje tablice na autu učestalo primjetiti u nekom kvartu?... gdje ti je žena?... što si zadnje rekao gdje ideš?... aj u pičku materinu. Ovako sjedneš u bus... staviš na glavu masku od Betmena... ionako su maškare... i ravno u javnu kuću. Prostitutka kad te vidi, skini masku, za Betmena je skuplja tarifa.

Tekst vrijedi i obratno, za sve žene. Ja sam za ravnopravnost spolova... te sam za to da postoje javne kuće i za žene... da bezbrižno ode tamo i odabere prostitutkana pa kaže: 'Mmmmmmmm, vidi ga u policijskoj uniformi... ajmeeeee... vidi vatrogascaaaaa... ajmeeeee vidi automeančara... opa... evo ga... ovaj je moj... oprostite, koliko dođe pola sata sa ovim bauštelcem?'", napisao je na Facebooku.

Pročitajte više